torstai 17. helmikuuta 2011























siiri sai arttu-serkultaan tällaisen puuhökötyksen viikonloppuna ja ai että se on kiinnostava! olipa muuten hauskaa seurata minkälaisella ylpeydellä 4-vuotias antaa lelunsa eteenpäin pienemmälleen, jonkunlainen siirtymäriitti sekin.

tämänpäiväinen vauvakino sujui hienosti! olin yllättynyt siitä, että mä oikeesti katsoin sen elokuvan melkein kokonaan! siiri seikkaili lattialla muiden vauvojen kanssa, tutki naapurin hoitolaukkua ja kurkki välillä valkokankaan meininkejä. ensi viikolla on vuorossa ranskalainen ihmissuhdedraama kukin makunsa mukaan. siis TERVETULOA arabianrannan kirjastoon torstaina 24.2. klo 10!

5 kommenttia:

  1. Oho! Siiri on saanut kyllä tosi hienon ja kiinnostavan näköisen lelun! Voi pientä, se osaa jo leikkii. <3 Kiva, että vauvakino oli menestys! Mitä katsoitte?

    VastaaPoista
  2. Kyllä on Siiri saanut tosi hienon lelun ja miten viehko ote tuossa keskimmäisessä kuvassa!

    VastaaPoista
  3. maiju, me katsottiin kerran vielä, harvey -niminen romanttinen komedia. ei mikään elokuvamaailman klassikko, mut just sopiva äitien aivotoiminnan huomioon ottaen:D

    sari, siiri löysi heti oikeat otteet ton härvelin kanssa! vielä kun pääsis ite vähän pystympään asentoon niin sais palikat liikkeelle:)

    VastaaPoista
  4. Pullopostiosastolla on sinulle pieni tehtävä.

    VastaaPoista