keskiviikko 6. huhtikuuta 2011



























kotiäidin päivän ihanuushetki on kahvihetki!
vaadin hyvää kahvia, tällä hetkellä parasta on arvid nordquistin fairtrade classic selection colombia mancali (kuulostaa hifistelyltä mut se vaan on sairaan hyvää!) mun kuppiin tulee 2/3 kuumennettua kevytmaitoa ja 1/3 kahvia. se on tarkkaa se!
tänään kahvin kanssa oli pirkan appelsiini-suklaa-spelttikeksejä ja sisustuslehti.
kahvitteluseura oli parasta mahdollista eli siiri tietty! seuralainen tosin yritti varastaa mun lehden, mutta tyytyi onneksi selaamaan jotain muuta läpyskää.

6 kommenttia:

  1. Taas me samistellaan - tutussa kipossa yksiä suosikkikeksejäni! :) Mä keitän herkkukahvihetkeä varten mutteripannulla melkein-espressoa ja surruutan (vanilja)soijamaidosta kunnon vaahdot. Nam. Siiri vaikuttaa kyllä jotenkin maailman kärsivällisimmältä vauvalta, ihana! :D

    VastaaPoista
  2. hih, löysin muuten noi keksit vasta tänään ja aika mainioita ovat! suklaa ja appelsiini on toimiva yhdistelmä!
    ihanalta kuulostaa sunkin kahvi, nam!
    siiri on yleensä aika rauhallinen kyllä, mut sit jos hermo menee ni naapurikin kuulee:D

    VastaaPoista
  3. Mikä lehti? Haluan lukea tuon jutun!

    VastaaPoista
  4. jonna se on deko, uusin numero eli 4/11.

    VastaaPoista
  5. Tahtoisin tuon sur rur kirjan, marimekon sivuilta eksyin kirjan sivuille. Luin myös dekon jutun ja viimeisimmässä koti ja keittiö lehdessä oli myös tosi kivoja koteja (vähän samaa leikillistä henkeä). Minua kiinnostavat sen näköiset paikat, joissa on väriä ja tavaraa, enemmän vanhaa ja kerättyä kuin uutta.

    VastaaPoista
  6. no niin mäkin tahtoisin sen kirjan! vaikka en oo mikään surrur-ihminen kun oon aika tumpelo kaikkien käytännönjuttujen kanssa. mutta tykkään kattoo kuvia! pitääkin jostain hankkia käsiin tuo koti ja keittiö, värikkäät kodit on ihania!

    VastaaPoista