lauantai 5. maaliskuuta 2011










eilen tehtiin siirulin kanssa tuottoisa ekskursio sörnäisten fidaan:
kaksi kirjaa ja tähdenlentotunika äidille yhteensä viidellä eurolla!
melkein ostin myös puisen veturin, iris rukka -kirjan, nukkekodin kalusteita ja tommille kauluspaidan, mutta sit muistin et meidänhän piti luopua tavarasta. sinne ne jäi odottamaan löytäjäänsä.

3 kommenttia:

  1. Tuli nukkekodin kalusteista mieleen, että kun olin pieni, oli jotakin sellaisia jogurttipurkkeja, joissa oli jalka. Iskä leikkasi niistä vähän pois, siitä syntyi sitten tuoli nukkekotiin, kun liimattiin vielä vähän pehmustetta. Hyvä oli duploukkelin siinä istuskella. En tiedä saako sellaisia purkkeja mistään enää tai että osasinko oikein selittäkään.

    VastaaPoista
  2. Kalle Blomkvist löytyy meidänkin kirjahyllystä, se on hitsin hyvä! Kivan näköinen tunika, ja muutenkin hienot kirppislöydöt. :)

    VastaaPoista
  3. tuikkis, mä ehkä muistan ne purkit! meidänkin nukkekodissa oli kaikkenlaista askarreltua ja kaikki huonekalut ihan eri paria. osa niistä on säilössä edelleen, en malta oottaa että siiri on nukkekoti-iässä! mut apua jos se ei tykkääkään nukkekotileikeistä!

    onia, kalle blomkvist on ihan hullun hyvä! mun mielestä oli oikeastaan vääryyttä, että se oli niin halpa tuolla fidassa. mut toisaalta, meidän onni:)

    VastaaPoista