keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

äiti tilasi siirille nettialesta puvun ens talveksi.
mut oho, aika reilun näköinen tuo 86!
no ehkä sit seuraavana talvena.

12 kommenttia:

 1. ei sentään, se treenaa kyl konttausasentoa mut ei vielä pääse liikkeelle:D

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtava väritys tuossa puvussa! Polarn o Pyret? Missä, missä, missä on nettiale niitten vaatteista?

  VastaaPoista
 3. No mä jo ajattelin! Näyttää kuvassa ihan kun painelis jo vauhdilla menemään :)

  VastaaPoista
 4. riia se on polarnin, ale oli campadre-sivustolla, mut ikävä kyllä se meni jo:(

  emmi ei sentään, hiljaa hyvä tulee:)

  VastaaPoista
 5. Hih..näyttääpä sirpakan siirin vierellä tosi hehtaaripuvulta :D Voi olla tosiaan, että seuraavana vasta sopiva. Meillä on nyt 86 käytössä ja kohta ollaan jo 2vee. Ja ihan normipituinen tuo meidän neiti on. Ulkovaatteissa tuntuu aina olevan kumma mitoitus - lyhyet hihat ja lahkeet ja pitkä selkä osa. Löytyispä malli jossa päinvastoin! mutta kaunis on siirin puku :) kelepais mullekin.

  VastaaPoista
 6. Näyttää isolta, mutta kyllä se varmaan sopii ens talvena. Mä en voi kuin ihmetellä, kuinka isoja vaatteita meillä jo käytetään.

  VastaaPoista
 7. Voi Siiri, toinen on niin pienen näköinen. Mä ostin Pihlalle juuri 86-koossa välikausihaalarin ja pikku hiljaa muitakin vaatteita. Muistan kun katselin joskus kauan sitten sen kokosia vaatteita ja ajattelin miten valtavia ne on. No, nyt mun lapsikin on valtava :)

  VastaaPoista
 8. Jättihaalari! Toivottavasti se on Siirille sopiva jonain talvena :) Mua valistettiin PoPin liikkeessä siitä, että niiden vaatteet on aina kokomerkintää pykälän isompia oikeesti. Hankalaa kyllä tollanen, kun ei voi kokeilematta tietää että mikä on passeli. Mä en kyllä olis osannut edes veikata, että minkä kokoisen talvihaalarin lapsi seuraaavaksi tarvis! Nyt mennään koossa 80, mutta ei mun matikkapää riitä ens talveen asti :D

  Into tykkää kans hengailla konttausasennossa, mutta vielä ei osaa tai uskalla sännätä siitä eteenpäin. Ryömimälläkin pääsee aika lujaa! :)

  VastaaPoista
 9. Minä luulen kanssa, että voitte käyttää pukua jo ensi talvena. Ellei Siiri ole pienen pieni sirpukka. Meidän 1-vuotias käyttää nyt Po.pin 80 cm vaatteita.Ensi talveksi varasin hänellekin 86cm puvun, mutta meillä on kyllä jemmassa 92cm myös.

  VastaaPoista
 10. ehkäpä tuo tyttönen tosiaan on noin iso ens talvena, hurja ajatus kyllä, mun pikkuinen! ostaessani mä hätä-googlasin et minkä kokoinen yksivuotias on ja sain keskiarvoksi ton 86:D
  mun oli vaan pakko ostaa tuo haalari, kun se oli niin ihana ja edullinen:)

  VastaaPoista
 11. Mäkin katoin että Siiri konttaa! Ai kauhee miten aika menee. Vieläkö hän peruuttas? Makee haalari!

  VastaaPoista